Page 142 - Athens-Riviera-Summer-25
P. 142
A stunning expression of nature and
precision: this sunflower-inspired creation
is part of the Delta Restaurant’s seasonal ATHENS RIVIERA JOURNAL
degustation menu — a celebration of
technique, innovation, and sustainability.
Delta Restaurant is the only restaurant
in Greece awarded 2 MICHELIN
Stars and 1 MICHELIN Green Star for
Sustainable Gastronomy. Located at the
Stavros Niarchos Foundation Cultural
Center, Delta continues to lead Greek
gastronomy into the future.
Ένα εντυπωσιακό πιάτο εμπνευσμένο
από τον ηλίανθο, αποτελεί μέρος του
μενού degustation του Delta Restaurant
–ύμνος στην τεχνική, την καινοτομία
και τη βιωσιμότητα. Το Delta Restaurant
αποτελεί το μοναδικό εστιατόριο στην
Έλλάδα με 2 αστέρια MICHELIN και 1
MICHELIN Green Star for Sustainable
Gastronomy. Μέσα στο Κέντρο
Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το
Delta συνεχίζει να οδηγεί την ελληνική
γαστρονομία στο μέλλον. GOURMET GETAWAY
CHEF STORIES
FINE DINING
RESTAURANTS