Page 143 - Athens-Riviera-Summer-25
P. 143

A stunning expression of nature and
 precision: this sunflower-inspired creation
 is part of the Delta Restaurant’s seasonal                                                              ATHENS RIVIERA JOURNAL
 degustation menu — a celebration of
 technique, innovation, and sustainability.
 Delta Restaurant is the only restaurant
 in Greece awarded 2 MICHELIN
 Stars and 1 MICHELIN Green Star for
 Sustainable Gastronomy. Located at the
 Stavros Niarchos Foundation Cultural
 Center, Delta continues to lead Greek
 gastronomy into the future.
 Ένα εντυπωσιακό πιάτο εμπνευσμένο
 από τον ηλίανθο, αποτελεί μέρος του
 μενού degustation του Delta Restaurant
 –ύμνος στην τεχνική, την καινοτομία
 και τη βιωσιμότητα. Το Delta Restaurant
 αποτελεί το μοναδικό εστιατόριο στην
 Έλλάδα με 2 αστέρια MICHELIN και 1
 MICHELIN Green Star for Sustainable
 Gastronomy. Μέσα στο Κέντρο
 Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το
 Delta συνεχίζει να οδηγεί την ελληνική
 γαστρονομία στο μέλλον.                                                                                    GOURMET GETAWAY

































































                                                                                                            CHEF STORIES
                                                                                                            FINE DINING

                                                                                                            RESTAURANTS
   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148